ENG
EST
Esileht
Meist
Tutvustus
Interjöör
Joogikaart
Sündmused
Kontakt
Siiakala tartar kalamarja, röstleiva ja pošeeritud munaga
Posted on
29. jaanuar 2021
by
Imre Uussaar
Süvaveekreveti ceviche mango, koriandri ja tšilliõliga
Posted on
29. detsember 2020
by
Imre Uussaar
Lambatalle carpaccio marineeritud sibula, trühvlijuustu, sinepiseemnete, musta küüslaugu ja ploomikastmega
Posted on
28. detsember 2020
by
Imre Uussaar
Sitsiilia sidrunite hüüve maasikate ja rabarberi sorbetiga
Posted on
25. november 2020
by
Imre Uussaar
Euroopa juustud õuna-viigimarjamoosiga
Posted on
6. juuni 2020
by
Imre Uussaar
Krabirisoto pruunis võis praetud kammkarpidega
Posted on
6. juuni 2020
by
Imre Uussaar
Vitello tonnato – vasikafilee lõigud tuunikalakastmega
Posted on
6. juuni 2020
by
Imre Uussaar
Praetud peakapsas maapähkli, marineeritud lillkapsa ja ahju lillkapsakreemiga
Posted on
3. juuni 2014
by
joosep
Praetud Foie Gras briošši ja õuna-viigimarjamoosiga
Posted on
4. jaanuar 2014
by
joosep
1
2