Restoran Dominic

Tutvustus

Alates 1374

 

Tallinna vanalinna südames asuv restoran Dominic on hubane söögikoht kõikidele Euroopa köögi austajatele. Maja ajalugu ulatub kaugele, esmalt on kinnistut mainitud aastal 1374, kui selle valdajaks oli suurkaupmees Johan Boleman. On vähe kohti Tallinnas, kus on säilinud ainsad teadaolevad “vapipuudega” kaksikaknad, kaunid laetalade maalingud ning roosiõitega silluskivi veinikeldri ukseava kohal.

Maja vööriosas on õdus ja hubane, itaaliapärase menüüga kohvik ning ajaloolises raehärrade peretoas on väärikas ja elegantne a la carte restoran, mille menüü on inspireeritud Prantsuse köögist. Privaatsemad ruumid majas on kabinet ning veinikelder. Olete oodatud nautima maitsvat toitu, ajaloolist ja elegantset interjööri ning alati sõbralikku ja suurepärast teenindust!

Chef Allar Oeselg

Toit, mida peakokk Allar Oeselg pakub, on klassikalise Prantsuse köögi mõjutustega ja sobib igati väärikasse miljöösse. Maitsev, kuid mitte üle pingutatud. Arukas ja hõrgutav. Sõbralikud ja meeldivad teenindajad tagavad selle, et roog, mille valisid, kindlasti ka sobiva veini kaaslaseks leiab. Ikka selleks, et sulle meeldejäävat maitsekooslust pakkuda ja söömaajast sündmus kujuneks. Mitte pelgalt kõhutäide.

Kuidas Dominici veel iseloomustada? Restoran, mis ei tekita enda ümber ebaolulist kära. Ta lihtsalt on olemas. Soliidselt ja vääramatult Samas õhkab nii nimest, miljööst, õhkkonnast kui ka teenindusest seda tõelisele restoranile omast väärikust. Mitte toretsevat uhkust, vaid soliidsust.